ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Για να δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται εντός του δικτύου κάλυψης, και για να είναι έγκυρη η πληροφορία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής στην διεύθυνση : www.taxydromiki.gr

Ελάχιστη παραγγελία 8,00€

Έξοδα Αποστολής

Για την απλή αποστολή η χρέωση είναι  5€.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής παραγγελίας και το Σάββατο μέχρι τη 1 το μεσημέρι, με πρόσθετη επιβάρυνση 3,5€
Τα έξοδα αποστολής είναι ίδια για όλη την Ελλάδα, και ισχύουν για αγορές μέχρι 50€. Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Στην περίπτωση των επιστροφών, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί στα μεγέθη και σχέδια τα οποία ζητηθεί, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή μεγέθους ή σχεδίου το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Παραλαβές

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση αποστολής από τον ταχυμεταφορέα. Σε περίπτωση εμφανής κακοποίησης του δέματος κατά τη παραλαβή, ο αγοραστής οφείλει να μας ενημερώσει πριν την παραλαβή του δέματος για να έχει δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων ή αποστολής νέου δέματος. Η εταιρία μας δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια αντικειμένων στη περίπτωση που ο αγοραστής έχει προβεί σε αποδοχή παραλαβής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρία μας κάνει ότι είναι δυνατό έτσι ώστε τα είδη που εμφανίζονται στο e-store να είναι άμεσα διαθέσιμα. Στη περίπτωση που ένα είδος δέν είναι διαθέσιμο, γίνεται ενημέρωση με e-mail ή τηλεφωνικά, σχετικά με τις λεπτομέρειες και τον χρόνο παράδοσης. Αν δεν συμφωνείτε με το χρόνο παράδοσης μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας (στη περίπτωση αυτή θα γίνει πλήρη επιστροφή του ποσού που πιθανόν να έχετε πληρώσει) και να καταχωρήσετε μια νέα.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, κατάθεση) σε 1-2 εργάσιμες ημέρες γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας, αφού έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Ώς χρόνος αποστολής ορίζεται η χρονική διάρκεια κατα την οποία ένα προϊόν, απο την στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή, αποστέλλεται στον τελικό πελάτη και διαρκεί απο 1 έως 4 μέρες, ανάλογα με την περιοχή.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινές μέχρι τις 4 το απόγευμα και Σάββατα μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται κατα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα αποστέλονται την Δευτέρα, αφόσον έχουν επιβεβαιωθεί.