ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πολιτική Επιστροφών

Το Rockvision σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, και να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης στο site μας ολοένα και πιο ολοκληρωμένη, κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητας η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με το Rockvision ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη επιβαρύνουν το Rockvision αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.

Επιστροφές – Ακυρώσεις

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με το Rockvision.gr στα τηλέφωνα 210-9626996 και 6984726011 ή θα στείλετε email στο info@rockvision.gr για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών, έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία.

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε  η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής του και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Rockvision έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αφού επικοινωνήσετε μαζί και στην συνέχεια μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας και την απόδειξη αγοράς, πραγματοποιήστε την νέα παραγγελία σας τοποθετώντας ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική κατάθεση» και την προσθήκη της λέξης «ΑΛΛΑΓΗ» στα σχόλια.

Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 4€ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη Γενική Ταχυδρομική courier δηλώνοντας “χρέωση παραλήπτη”. Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier, αλλά προστίθεται στην επόμενη αγορά.

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στην διεύθυνση : ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ 2 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΚ 16561, μέσω του δικτύου Γενικής Ταχυδρομικής με την σήμανση «Rockvision.gr»

Επιστροφή χρημάτων:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει μέσω χρήσης e-banking για κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε λογαριασμό ο οποίο θα δοθεί από τον πελάτη. Επισημαίνουμε ότι επιστρέφεται μόνο το ποσό της παραγγελίας και όχι τα μεταφορικά έξοδα.